KONTAKT OSS

Tlf: 32 78 77 35

E-post: post@eventyrhytter.no

BESØK OSS

Nedre Nedmarken 24

Eventyrhytter AS

3370 Vikersund

OM EVENTYRHYTTER

100% norskproduserte 

hytter

Eventyrhytter er tuftet på gamle, norske byggeskikker og -tradisjoner. Hyttene er 100 % norskproduserte på fabrikken vår i Modum. Takket være fornøyde kunder har vi vokst jevnt og trutt de siste 20 årene. 


Våre løsninger er gjennomtenkt og gjennomprøvd, slik at våre kunder skal få bunnsolide produkter som varer i generasjoner. Vi er ikke en del av en stor kjede. Hos oss er det skikkelig håndverk og høy kvalitet som gjelder. Hver kunde er spesiell og det gjenspeiles i variasjonen av hytter vi leverer.

OM HÅNDVERKET

Tuftet på tradisjoner

Eventyrhytter er tuftet på gode tradisjoner og norske byggeskikker. Kombinert med moderne produksjonsmetoder, gjør dette at vi kan levere solide bygg som skal vare i generasjoner.


Våre hytter settes sammen av elementer, 100 % norskproduserte på fabrikken vår i Modum. Når elementene til hytta er klare, fraktes de til byggeplassen. Her monteres de på en effektiv måte, slik at byggetiden er kort. Du kan være trygg på at 


Eventyrhytter tilfredsstiller alle byggetekniske krav og forskrifter. Våre kompetente medarbeidere har en lidenskapelig interesse for faget, og det gjenspeiles i våre leveranser. Helt fra ditt første møte med oss, til du står med nøkkelen i hånda, skal du kunne være trygg på at Eventyrhytter er et godt valg.