Kampanjemodeller

Sjekk ut våre kampanjemodeller, her han du gjøre et ekstra godt kjøp!

Nøkkelferdig oppstuehytte fra 1.980.000,-

Vi har fått ny katalog - og hyttene våre har fått nye navn!

Vi vil gjerne informere om at du kan besøke oss på vår visningshytte på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, som er Nordens største permanente hytteutstilling.

Denne er betjent torsdag, fredag og lørdag hver uke, vi ønsker deg velkommen til en hyggelig prat! 

Kampanjemodeller

Sjekk ut våre kampanjemodeller, her han du gjøre et ekstra godt kjøp!

Nøkkelferdig oppstuehytte fra 1.980.000,-

Eventyrhytter

Våre Eventyrhytter er hytter med flotte detaljer som gjør at de kunne vært tatt rett ut av et eventyr. Med kraftige, profilerte søyler, profilert omramming, og detaljer som mønekors og lafteknuter, er dette hytter som virkelig har et eksklusivt utseende. De har bred kledning, torvtak, trerenner og kobberbeslag, alt som skal til for den rette følelsen.

Tradisjonshyttene våre er solide hytter med rette, kraftige stolper og omramminger. De har en enklere utsmykning enn Eventyrhyttene, men med det samme eksklusive preget. Torvtak, bred kledning og trerenner gir hyttene et vakkert utseende.

Tradisjonshytter

Sjøhytter

Våre sjøhytter er i typisk sørlandsstil, og har det koselige preget en sjøhytte skal ha. De har profilert kledning, omramminger rundt vinduer og dører, shingel på taket og takrenner i stål. De har den samme solide konstruksjonen som våre andre hytteserier, og vi tilpasser så de passer til akkurat din tomt.

Vi lanserer i år en helt ny serie med moderne hytter! Dette er hytter som har et moderne og tidsriktig uttrykk, som har nye løsninger og spennende arkitektur. Store glassflater slipper inn mye lys og skaper luftige rom, og slipper naturen tett innpå. Her er det mange variasjoner i materialvalg og funksjon, alt etter kundens ønske.


Denne modellen kan ses på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta.

Moderne hytter

Nostalgi

Vår hyttetype Gunstig er hytter uten de samme detaljene som våre andre hytteserier, og ligger derfor litt lavere i pris. Dette er et godt alternativ for de som ønsker en enklere hytte med arealeffektive løsninger.

Vi tilbyr småhytter i samme utførelse som våre hytter. Hva med et stabbur eller et anneks på tunet? Trenger du kanskje et uthus eller en ekstra bod? Ta kontakt, så finner vi det som passer for deg!

Små hytter

Fant du ikke akkurat den hytta du ønsket deg?

Ikke fortvil, ta kontakt så hjelper vi deg.